DigitalCreationsOLD

digitalcreations.

DIGITALCREATIONS

Samen bouwen we aan iets beters

In een wereld waar het digitale landschap overheerst is uw website cru-ci-aal! Een website is meestal het eerste contactpunt voor het publiek en als gevolg is je website zeer belangrijk voor de eerste indruk die men krijgt van je organisatie.

Plan nu een initieel gesprek in (gratis) en laten we samen bekijken hoe we uw doelen kunnen bereiken!

DIENSTEN

Wie zijn wij?

Bij DigitalCreations staat digitale innovatie hoog op de agenda. Wij streven ernaar om telkens de meest up-to-date en relevante oplossingen te bieden. Bij DigitalCreations zijn uw doelen altijd onze eerste prioriteit en is ons bestaan erop gericht om u te helpen bij het bereiken van uw doelen. Uw succes is dan ook ons succes.

Lees hieronder meer over onze diensten!

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-495f619e9c9b6a474d1d87f72e375b39' }}

Discovery: Strategie & Consulting

Elk project, groot of klein, begint met deze stap. Hier worden alle initiële vereisten vastgelegd, alsook de omvang van het project en eventuele ideeën. Deze kritische stap fungeert als basis voor de rest van het ontwerp en zal ook als leidraad worden gebruikt gedurende het hele project!

Custom development

Onze projecten kunnen het best samengevat worden in vier woorden: u definieert, wij leveren! Vertel ons over uw doelstellingen en wat u hoopt te bereiken, en realiseren het. Zo eenvoudig is het!

Van de initiële scope tot de uiteindelijke ontwikkeling, implementatie en onderhoud. DigitalCreations is een one-stop-shop voor alles wat met je website te maken heeft!

Support & Maintenance

Bang om ons te missen na afloop van uw project? Wees niet getreurd!

Wij bieden u de keuze tussen diverse pakketten met elk verschillende levels van dienstverlening. Kies wat het best voor jou past!

Creatief design

Onze websites zijn ontworpen om het verhaal van uw bedrijf te vertellen en zijn gebouwd rond het bereiken van uw specifieke doelstellingen. Daarnaast zijn onze websites ontwikkeld om een gevoel van hoge kwaliteit en dienstverlening bij uw klant op te wekken.

De look en feel van een website zal inspireren, maar gebruiksvriendelijkheid is essentieel voor het behalen van succes. Wij zijn ervan overtuigd dat het in evenwicht brengen van deze twee aspecten van het ontwerp zal resulteren in de grootste gebruikerservaring.

Analytics en SEO

Als het laden van uw pagina’s lang duurt, zullen uw bezoekers niet alleen gefrustreerd raken en vertrekken, maar zal google u ook niet hoog scoren in de zoekmachines daarvoor. Daarom is het essentieel om uw website te versnellen en snel te laden, iets waar wij bij DigitalCreations erg goed in zijn.

On-Going Relationship

Om de best mogelijke service te kunnen garanderen is een continue samenwerking noodzakelijk. Op deze manier kunnen we waarborgen dat al uw noden telkens en tijdig ingevuld worden. Dit garandeert een doorlopende relatie tussen uw bedrijf en DigitalCreations. Dit betekent dat u altijd een deskundig ontwikkelingsteam hebt waar u terecht kunt als u hulp of advies nodig hebt.

Portfolio

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-160292778271881cea29ef2ac22eb034' }}

ENGAGE4CHANGE

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-2a2e5d45941a3a8e89ce93a5144434ae' }}

BLUE PEARL.

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-51f84442cad0782acc390f821d8b8079' }}

AL ABRAR BADR

{{ brizy_dc_image_alt uid='wp-a7b70d884029a8c9e5ab2ff7c16b3114' }}

GROWSTRONGER.TODAY

CONTACT

Contacteer ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ons doel is om uw bedrijf online in de schijnwerpers te zetten.